Jeffrey Campbell sko og støvler – Fra niche mode til tidens hotteste sko

 

Hvis du bare har en lille interesse for sko, så har du med sikkerhed hørt navnet Jeffrey Campbell minimum en gang. Ja du har sikkert hørt det flere gange, for mærket er her, der og alle vegne for tiden. For Jeffrey Campbell er et af tidens hotteste sko mærker til kvinder, da mærket kommer med den ene bestseller efter den anden. Og det er selvom stilen er meget atypisk i forhold til mange andre skomærker, men det er også blevet JCs kendetegn.
Men selvom mærket hitter, så er det de færreste, som kender til historien Jeffrey Campbell. For historien bag de moderne sko er meget anderledes, end historien bag mange andre succesfulde skomærker. Og det er det, som både gør Jeffrey Campbell spændende, interessant men også mystisk.

Historien om Jeffrey Campbell shoes

Jeffrey Campbell Shoes som mærket rigtig hedder, er et familieforetagende fra Los Angelos i USA. Mærket blev grundlagt i år 2000, og i starten blev skoene kun solgt i butikker rundt omkring i USA. Men mærket blev meget hurtig en succes, fordi stilen var ny og anderledes i forhold til mange af de andre sko mærker, som der var på markedet. Og det medførte især en masse omtale på modeblogs og mode foraer.

Derfor gik der heller ikke længe, før Jeffrey Campbell begyndte at indtage nye markeder. Det var især takket være bloggerne, at mærket kunne vokse så hurtigt, som det gjorde, og det var også takket være modebloggere i hele verden, at Jeffrey Campbell på rekordtid var inde på alle de vigtige markeder. Men også kendte Hollywood stjerner og andre kendte har bidraget til den store succes, som mærket har haft. For når de kendte går i Jeffrey Campbell sko og støvler, så kommer der pludselig fokus på de meget utraditionelle sko og støvler, og det er guf for journalister og mode magasiner. Og det er gratis og god reklame for et upcoming mærke.

Idag sælges JC sko og støvler på alle de store og vigtige markeder i Nordamerika, Europa, Asien og Australien. Men grundet mærkets enorme succes, så kommer der hele tiden nye lande og markeder til, og dermed nye forbrugere som køber fodtøj fra Jeffrey Campbell.

Selvom Jeffrey Campbell Shoes på meget få år er kommet ind på markederne world wide, så er det stadigvæk den samme familie ånd, som driver værket fra hovedkontoret i Los Angelos. Den store succes er ihvertfald endnu ikke steget grundlæggerne til hovedet, og det er et positivt tegn, da Jeffrey Campbell gerne skulle fortsætte med at lave mode sko og støvler i mange år endnu!

Jeffrey Campbell sko og støvler har en speciel stil og design

Nogle mennesker vil påstå, at Jeffrey Campbell sko og støvler er grimme eller meget specielle i designet. Og hvad angår det sidste, så har de sikkert helt ret, men det er også det anderledes og utraditionelle, som har gjort mærket kendt.
Imodsætning til mange andre mærker, som arbejder ud fra nogle faste faconer, hvor de tilføre skoene detaljer mm, så har JC gjort noget helt andet. Mærket er bygget op omkring, at sko skal være gode at gå i, men designet skal nødvendigvis ikke ligne alle andre, og det behøver ikke være lavet ud fra de traditionelle skabeloner, som alle andre benytter. Og det kan tydelig ses, at her er tænkt nyt og innovativt.

For ikke nok med, at JC gør op med måden, hvorpå sko designes, mærket har også formået at gøre en lille subkultur moderne og trendskabende.
For design teamet bag Jeffrey Campbell samler nemlig inspiration fra gadelivet, hvor de så tilsætter noget amerikansk vintage stil og runway flair. Dette krydres i mange tilfælde med et drys maskulint design, som giver skoene og støvlerne det sidste touch.

På en eller anden fantastisk måde, så er det lykkes Jeffrey Campbell design teamet, at få alle ovenstående ting til at gå op i en højere enhed. Og det er faktisk grundkernen i mærkets enorme succes. Det lyder simpelt, men det er sindsyg svært at finde den rette formular, som får det hele til at lykkes, om JCs design team har gjort. Mange andre sko mærker er bukket under, fordi de har ramt en trend for tidlig eller for sent. Men JC har formået at skabe en trend, som bare er vokset og vokset, og som idag i flere lande er blevet mainstream!

Det Jeffrey Campbell især har succes med pt, det er sko og støvler med nitter, som er en super hot mode trend pt. Det er endnu et bevis på, at JC forstår at skabe sin egen stil, men også udnytte de generelle mode trends, som der kommer hele tiden.

Jeffrey Campbell stilen henvender sig til flere subkulture, hvor udfordrende fortøj er en del af kulturens ID. Det er derfor også overraskende, at mærket er vokset så hurtigt, at det idag både er fast inventar i disse subkulture, men også er en del af den generelle mode trend, som dækker bredt.
Man kan gætte på meget, men alt i alt må man sige, at Jeffrey Campbell har gjort det godt, og mærkets designere har været gode til at ramme rigtigt både tidligere, men også nu. Og vi kan alle kun håbe, at de fortsætter med at skabe lækre sko og støvler, som er en del af moden. For mærket er unikt og noget for sig selv på en cool og mystisk måde.

 

 

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *