Nelly shoes – Billige, moderne og lækre sko til kvinder

 

Hvis du interesserer dig for mode, tøj og sko, så kender du med sikkerhed den svenske webshop Nelly.com. Nelly er en del af den voksende CDON koncern, som efterhånden råder over mange forskellige webshops indenfor mange brancher.
Nelly.com er CDON Groups modsvar på Asos.com , hvilket vil sige, en webshop som sælger tøj, sko, tasker, kosmetik og accessories til ham og hende, både fra en masse kendte mærker, men også fra eget mærke, det vil sige, at Nelly designer og får produceret deres egne kollektioner af tøj, sko mm. Og det er sidste nævnte, som vi vil fokusere på i dette indlæg. Nemlig Nelly Shoes.

Moderne sko fra Nelly Shoes

En af de grundlæggende årsager til, at Nelly.com er blevet en kæmpe succes, det er firmaets evne til at udnytte tidens trend, og få disse ført ind i firmaets egne kollektioner af tøj, sko og accessories. Et glimrende eksempel på dette er Nelly Shoes, som er Nellys fortolkning af tidens trend og tendenser til en overkommelig pris.

Ved at holde øje med de kendte mærker, men også nye tendenser, så som farver, design, snit, detaljer mm, så kan Nelly Shoes hele tiden leverer smarte og moderne sko til en fair pris.
Et glimrende eksempel på dette, er f.eks Pumps, som til forveksling ligner de kendte pumps fra Christian Louboutin. Den eneste forkel er, at designet afviger en lille smule, og at sålen ikke er rød. Men det grundlæggende design er identisk.
Ved at sælge disse pumps til 3-400 kr, så har alle pludselig råd til, at gå i moderne og lækre trendy pumps, som ligner de dyre og originale fra Louboutin. Og det er praktisk talt sådan, at Nelly Shoes kollektioner er opbygget. Dog dækker kollektionerne mange flere mærker og stilarter, så der altid er flere hundrede forskellige sko, støvler, stiletter og pumps at vælge imellem.

Pumps og stiletter fra Nelly Shoes

Udvalget af pumps og stiletter er meget meget stort, og man kan roligt sige, at det er disse to typer sko, som findes i flest forskellige styles og farver. Der er både pumps stiletter med smal eller bred hæl, og de findes både i høje og knap så høje udgaver.
Med andre ord, så findes der et par pumps eller stiletter til enhver smag.

Er du til simple ensfarvet pumps, så finder du en masse forskellige, som alle er meget inspireret af Louboutins kendte pumps fra Sex And The City. Men du finder også pumps med mange forskellige detaljer, så som med stjerner eller nitter.

Udvalget af stiletter går lige fra de helt klassiske i Choo stilen over mere avancerede stiletter med en masse spændende detaljer. Der er helt sikkert et par til en hver smag og lejlighed.

Ballerinaer fra Nelly Shoes

Udvalget af ballerina sko er mindre end udvalget af pumps og stiletter, men du finder dog en masse spændende og moderne ballerina styles. Alle sammen i tidens mest spændende trends, så som knitter, slangeskind eller pang farver.

Det er tydeligt, at ballerinaer ikke sælger nær så godt som pumps og stiletter, selvom mange flere kvinder går i ballerina sko til dagligt. Men sko typen er ikke nær så hypet, som pumps og stiletter, og så kan man idag købe ballerinaer de fleste steder, selv i supermarkederne, så markedet er udsat for meget mere konkurrence.
Det afskrækker dog ikke Nelly, som fører et meget varieret og spændende udvalg i Nelly Shoes kollektionen. Det er vær at bemærke, at udvalget hele tiden ændre sig i takt med, at der kommer nye kollektioner og trends.

Støvler fra Nelly Shoes

Støvler udgør en lille andel af kollektionen fra Nelly Shoes, men der er ingen tvivl om, at der i fremtiden vil komme mange flere styles, og et meget større udvalg. For støvler er altid moderne, og det er en varegruppe, som Nelly hel klart ikke udnytter potentialet i.

Nelly sælger både støvler med og uden hæl, og du kan ligeledes finde støvlerne i lange og korte udgaver. Så der er med sikkerhed en støvle til hver smag og lejlighed. Men det skal lige siges, at kollektionen pt mest består af støvler i simple og klassiske designs.

 

Når man kigger på Nellys udvikling, så er der ingen tvivl om, at Nelly Shoes kollektionen blot er i sin spæde start, og at der i fremtiden helt sikkert vil ske et boom, både når det gælder udvalget, men også når det gælder nye sko typer.
For selvom Nelly Shoes primært består i at efterligne andre mærkers mest succesfulde modeller, så begynder mærket mere og mere at lave egne modeller og trends. Og det er med sikkerhed noget, som vi vil se meget mere til i fremtiden, da Nelly har en interesse i, at firmaet kan påvirke moden i den retning, som de ønsker. Så det vil næppe overraske nogen, hvis Nelly Shoes i fremtiden bliver et modemærke, som både sælger billige sko, ballerinaer, støvler, pumps og stiletter mm, men også skaber trends og nye tendenser indenfor sko og fodtøj til kvinder 🙂

 

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *