Heppo.dk synes, at vores læsere skal have muligheden for at vinde et gavekort til en værdi af 500,- kr til Heppo.dk. Du kan frit vælge mellem alle sko i shoppen, dog skal gavekortet bruges i en transaktion. Så uanset om du er til pumps og stiletter, gummistøvler, sneakers, støvler eller andet fodtøj, så kan du med sikkerhed finde minimum et par sko, som du bare må eje.

Nu sidder du sikkert og tænker, hvordan du kan få fingrene i dette gavekort. Og det er faktisk ikke så svært, hvis du både ved, hvad du går efter, når det gælder fodtøj, men samtidig er en smule kreativ. For ved at kombinere disse to ting, så vil du med sikkerhed være blandt de personer, som dyster om gevinsten.

Sådan deltager du i konkurrencen

Reglerne for konkurrencen er meget simple!

KLIK HER og besøg Heppo.dk
– Find et par sko, som du bare må eje
– Post et link til skoene i kommentarfeltet nederst på denne side, og fortæl os, hvorfor du skal vinde gavekortet
– Det bedste og mest kreative forslag vinder gavekortet.
– Vinderen udvælges i samarbejdet med Heppo.dk
HUSK at skrive din mail i mail feltet, så vi kan kontakte dig direkte! 

Ja svære er det faktisk ikke. Du skal bare finde dine ynglingssko på Heppo.dk, og så skal du fortælle, hvorfor du skal vinde. Det mest kreative forslag vinder. Så kom igang.

Heppo.dk er din skobutik på nettet

Kender du ikke Heppo.dk? Det er CDON Groups svar på en moderne skobutik på nettet. Heppo.dk tilbyder gratis fragt, når du køber et par sko. Skulle skoene mod forventning ikke passe, så tilbyder Heppo.dk også gratis returfragt. Du skal altså ikke betale, hvis skoene ikke passer. Lidt ligesom at prøve skoene i en skobutik, hvor du også kun betaler, hvis de sidder rigtigt og godt.

Det kalder Heppo god service, hvilket vi kun kan give dem ret i.

Ud over gratis fragt og gratis returfragt, så tilbyder Heppo.dk også et af Danmarks største udvalg indenfor fodtøj til ham, hende og de små. Med over 200 forskellige mærker, og mange tusinde forskellige modeller, så har burde der være noget for enhver smag. Også til de kræsne.

 

Det er gratis at deltage i konkurrencen, og den løber til Søndag den  21. Oktober.
Vinderen offentliggøres her i indlægget + i kommentarfeltet. Vinderen kontaktes direkte, så husk at tjekke, at din mail er indtastet korrekt. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.
Held og lykke til alle 🙂

 

Vinderen blev Lone Nielsen.
Du bliver kontaktet direkte af Heppo 🙂

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Vind et gavekort på 500 kr til Heppo.dk, 10.0 out of 10 based on 2 ratings