Heppo.dk fejre fødselsdag – Køb 3 betal for 2. Den billigste vare er gratis

 

Yes du læste rigtigt. Den svenske online sko butik fylder 2 år, og det fejre de med nogle super gode tilbud og rabatter. Heppo.dk er en del af CDON Group, som er en af Sveriges største online koncerner. Det hele startede med CDON.com i 1999, men idag sælger CDON Group mange forskellige varegrupper online under forskellige navne.

Heppo.dk sælger sko og tilbehør til sko, og du kan finde over 100 forskellige brands i webshoppen. Der er både sko til damer, mænd og børn. Med andre ord, så er der fodtøj til personer i alle aldre, og der burde være noget for en hver smag. Udvalget er kæmpe stort, og Heppo.dk tilbyder hurtig levering. Og husk der er gratis fragt og gratis returnering. Så ingen sure miner, hvis skoene ikke passer, eller ikke var som forventet. Eller som Heppo.dk siger, du kan prøve skoene derhjemme og beslutte, om de er noget for dig 🙂

Køb 3 betal for 2 – Den billigste vare er gratis

Du kan i forbindelse med Heppo.dks 2 års fødselsdag spare rigtig mange penge. For du kan nemlig købe 3 par sko, men du betaler kun for 2. Det billigste par sko får du gratis! Så handler du fornuftigt ind, så kan du altså spare op til hele 33% på dine nye sko!
Men tilbuddet gælder kun fra Lørdag den 22-09-2012 kl 08.00 til Mandag den 24-09-2012 kl 08.00.

Og der er ingen tvivl om, at men sådan nogle gode rabatter, så kommer der mange mennesker i butikken. Derfor skal du være hurtigt ude, inden alle de gode modeller og størrelser er udsolgt.

Mange gode brands online

Nu er vinteren på vej, så mangler du vinterstøvler, så kunne du sikkert finde et par UGG Australia støvler, et par Sorel vinterstøvler eller et par Timberland støvler. Eller bare et par vinterstøvler fra et af de mange andre gode mærker!

Er du til sportssko, så har Heppo.dk et stort udvalg af Adidas, Nike og Puma. Du finder alle de kendte modeller og styles. Find blandt andet Nike Free, Nike Air Max, Nike Shox, Adidas Racer, Adidas Gazelle mm.
Eller du kan købe et par af de meget moderne Converse All Star Sko. Du kan finde dem i både dame og herre modellerne, og der er mange forskellige farver at vælge imellem.

Der er også mange pumps og stiletter, samt Ballerina sko og andet fodtøj. Men husk tilbuddet gælder kun i en meget kort periode, og så længe lager haves. Derfor bør du slå til hurtigst muligt 🙂

 

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *